top of page
INSPIRATION

Da jeg var ca. 12 år arvede jeg en notesbog, som havde været min oldefars, mølleren i Aarsdale.

I det lille hæfte havde han noteret oplevelser med fugle og dyr ved møllen, på markerne og i Paradisbakkerne. Jeg blev fascineret af hans oplevelser, og det gav mig interesse for naturen og især fuglene. Interessen er fortsat og har inspireret til mange tegninger og akvareller.

I mit voksenliv, i forbindelse med arbejde og engagement i udviklingsarbejde i Nord - og Vestafrika, møder jeg mange fantastiske mennesker. Jeg er blevet fanget af deres fortællinger og er begyndt at tegne portrætter. På mine rejser medbringer jeg altid mit “carnet de voyage” til skitser og til små akvareller, som jeg måske vil arbejde videre på, når jeg er tilbage i DK.

Fuglene maler jeg, sådan som jeg ser dem  i øjeblikket - prøver at gengive dét, der er karakteristisk for hver enkelt fugl især med fokus på øje og blik. Jeg prøver at fastholde blikket - både hos fugle og mennesker.

 At male og tegne og derigennem at møde mennesker og natur er en vigtig del af mit liv. Mit atelier ligger i "Det grønne" med udsigt til skov og marker. Her bearbejder jeg mine skitser.  I de seneste par år har jeg bevidst arbejdet med emner, der kan medvirke til at rykke ved vores perspektiv på naturen og den rolle, vi selv spiller i forhold til vores smukke jord og fremtidens planet. Du er meget velkommen til at besøg mig og få en snak. Ring først eller send en besked herfra

IMG_1695.jpeg
bottom of page